Om bosebacken.se

Välkommen vår sida, bosebacken.se, där vi erbjuder nyheter och analyser som gäller försäljning allmänt, försäljningstips, möten, och kommunikation. Här hittar du det mesta för att komma igång med ditt företag och få nya kunder.

Försäljning

Hur lyckas du med din försäljning och hur måste du lägga om din verksamhet i och med pandemin? Det är frågor som vi bland annat kan komma att försöka besvara. Dessutom så kommer vi att erbjuda en rad olika säljtekniker som gör att det blir enkelt för dig att på ett respektfullt sätt övertyga dina kunder. Dessutom – hur bör du bäst jobba med den viktiga merförsäljningen?

Möten

Att få en god relation med dina kunder eller medarbetare, innebär oftast att träffas fysiskt. Men hur gör man då i dessa tider, när de sociala relationerna ska begränsas? Hur ska detta fungera? Det är några av de frågor som vi kommer att avhandla i här.

Ditt företags kommunikation? Hur kan man jobba med kommunikation idag? Finns det något sätt som är betydligt bättre än de andra? Var kommer sociala medier in i ekvationen?